nešto jakooo fino.. lagano a i po ljeti kad se izvadi iz hladnjaka osvježava jer nije jako sladak a i sok od naranče daje svježinu..
BISKVIT:-
6 jaja
15 dkg šećera
15 dkg brašna
KREMA 1:-
1 l fante
3 vrećice pudinga od vanilije
15 dkg šećera
30 dkg petit keksa
KREMA 2:-
1/2 l mlijeka
15 dkg šećera
15 dkg brašna
25 dkg margarina
GLAZURA:-
20 dkg čokolade
10 dkg margarina
PRIPREMA
BISKVIT:-Bjelanjke izmiksaj u čvrsti snijeg. Posebno izradi zumanjke i šećer koje pjenasto izradiš…
Peči na 200˙C dok ne porumeni
Pečeni biskvit ohladi te mu skini koricu.
KREMA 1:- skuhaj u fanti puding i šećer te vruće prelij preko biskvit, poravnaj te poredaj petit keks jedan do drugog.
Pusti neka se ohladi.
KREMA 2:- to skuhaj te u hladno dodaj margarin.
Kremu dobro izradi i stavi preko keksa.
Preko te kreme stavi glazuru.
GLAZURA:-čokoladu i margarin otopi na pari te kad je lijepo otopljena stavi preko bijele kreme.
6 jaja
15 dkg šećera
15 dkg brašna
KREMA 1:-
1 l fante
3 vrećice pudinga od vanilije
15 dkg šećera
30 dkg petit keksa
KREMA 2:-
1/2 l mlijeka
15 dkg šećera
15 dkg brašna
25 dkg margarina
GLAZURA:-
20 dkg čokolade
10 dkg margarina
PRIPREMA
BISKVIT:-Bjelanjke izmiksaj u čvrsti snijeg. Posebno izradi zumanjke i šećer koje pjenasto izradiš…
Peči na 200˙C dok ne porumeni
Pečeni biskvit ohladi te mu skini koricu.
KREMA 1:- skuhaj u fanti puding i šećer te vruće prelij preko biskvit, poravnaj te poredaj petit keks jedan do drugog.
Pusti neka se ohladi.
KREMA 2:- to skuhaj te u hladno dodaj margarin.
Kremu dobro izradi i stavi preko keksa.
Preko te kreme stavi glazuru.
GLAZURA:-čokoladu i margarin otopi na pari te kad je lijepo otopljena stavi preko bijele kreme.
0 komentari:
Objavi komentar